casa3dici - eten

In de omgeving valt veel te genieten op culinair gebied. Daarnaast is er veel te doen voor sportievelingen en cultuurliefhebbers

Onderstaand enkele tips voor restaurants waar wij geweest zijn en ook graag terugkomen! Eten in Italie is eigenlijk overal goed. Laat ons weten wat je hebt ontdekt!

Agriturismo: Baita Belvedere in Chevrio heeft zeker het mooiste uitzicht. Hoog boven Bellagio kijk je over de 3 poten van het Como meer. Eten is geweldig: vers bereid met eigen of lokale ingredienten. Ook de moeite waard om erheen te wandelen. Auto parkeren bij de Tabaccheria circa 1 km voor je Bellagio binnenrijdt. Direct rechts naar boven lopen en Brogno volgen (niet de trappen op!). Plusminus 90 minuten lopen/klimmen. Dichterbij casa3dici aan de Strada Regia (circa 45 minuten lopen) richting Nesso, ligt Baita la Morena. Ook een prachtig uitzicht en zeer bijzondere sfeer. Wel van te voren bellen +39 349 6438410 en afspreken met Clay.

Lokale restaurants: Goede pizza's en mooi zitten aan het water bij hotel Aurora of Helvetia in Lezzeno. In Nesso is de Tre Rose een aanrader. Vlak bij is Hotel Grotto Misto met uitsekende keuken en prachtige wijnkelder. In Bellagio moet je beslist gaan eten bij Restaurant San Giacomo. Reserveren kan niet maar wel op je beurt wachten op de trap met een kussentje en een Prosecco!